Sterke wedstrijd voor Koga in het nieuwe Thialf.

Afgelopen zaterdag alweer de 4e wedstrijd om de KPN Marathon Cup in het vernieuwde Thialf in Heerenveen. Wat een schitterende baan is het geworden en vooral het enorme licht was even wennen voor de rijdsters. De Koga dames waren gebrand op een goed resultaat nadat de vorige wedstrijd in Tilburg niet echt goed was verlopen. Nu waren de dames gelijk actief en vanuit het vertrek was Koga goed voorin te vinden.

dsc_8652

Britt had erg goede benen en was telkens in de voorste gelederen te bekennen. Even had ze stoute plannen en trok op avontuur. Vanuit het peloton kwam niet echt de benodigde hulp maar Britt kon zich mooi zo even testen.

dsc_8715

Er onstonden telkens kleine kopgroepen waarmee opviel dat Carla erg sterk reed en continue bij de eerste in het peloton te vinden was. Ze reed erg actief en reageerde op elke uitlooppoging. Het was goed om te zien hoe sterk Carla reed deze wedstrijd.

dsc_8586

Even lijkt er toch een groepje weg te rijden waar niemand van het Koga Schaatsteam bij aanwezig is. Dan zet Anneke zich op kop van het peloton en binnen afzienbare tijd is alles weer samen. Anneke liet weer eens zien hoe belangerijk ze voor het team is en schuwt het vuile werk niet.

dsc_9044

In de verre finale gaat ook Dani

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.