Carla pakt winst in Vikingarränet

Nadat de dames bij de wedstrijden in Falun met de overwinningen aan de haal gingen werd dat op zaterdagavond goed gevierd. Onze dames hadden ook een uitnodiging gehad voor de Vikingarränet op zondagmorgen om 08.00 uur. Na een hele korte nacht werd om 05.00 koers gezet op weg naar de start van de Vikingarränet. Na een barre rit met veel sneeuw en een tankstop wisten onze dames ternauwernood op tijd aan de start te verschijnen voor een wedstrijd over 80 km.

20160214_080028

De vermoeiheid bij de dames was goed te merken en het tempo lag dan ook niet enorm hoog. De Koga dames reden in de kopgroep die bestond uit 8 dames. Uiteindelijk moest een sprint de beslissing brengen wie deze mooie wedstrijd op haar naam mocht schrijven. Daniëlle ging als 1e de sprint aan en maakte er een lange sprint van. Uiteindelijk wist Carla overtuigend de winst te pakken voor Yvonne en Daniëlle. Anneke kwam als 5e over de streep.

20160214_115129

Daarna gingen de dames en begeleiding weer op weg naar Nederland en wacht woensdag alweer een wedstrijd om de KPN Marathon Cup in Assen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.