Trainingsweekend Friesland

20150327_173135

Verslag door Yvonne Spigt.

Ons eerste trainingsweekend op het ijs met het nieuwe Koga Schaatsteam zit erop. Een trainingsweekend waarin teambuilding en hard trainen voorop staan. We begonnen zaterdag met een ijs training op de nieuwe ijsbaan in Leeuwarden. Lammert had een mooi programma gemaakt om af te werken. Na anderhalf uur op het ijs te hebben gestaan was het mooi geweest. Tijd om te “skaften”. In de middag werd er nog een ontspannen fietsritje gemaakt, langs de mooie landerijen van Friesland.

De trainingen van de eerste dag zitten erop. We vervolgden onze route naar Drachten waar we overnachten in het van der Valk hotel. Even lekker opfrissen en samen gezellig tafelen en lekker de avond met elkaar aan zitten.

Zondag weer op tijd op, ook vandaag staan er weer 2  trainingen op ons te wachten. Na het heerlijke ontbijt snel de spullen bij elkaar pakken om weer een mooie fietsrit te maken van 2 uur. Als we terug komen snel opfrissen, eten en spullen opruimen en weer door naar Leeuwarden waar we ons trainingsweekend afsluiten met een flinke schaatstraining.

Al met al gaan we moe en met een voldaan gevoel naar huis. Vanavond maar weer op tijd naar bed, want morgen moet er gewoon weer gewerkt worden en uiteraard gewoon ook weer getraind!.

Meiden het was erg gezellig!!

(Yvonne)

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.