Kennismaking KOGA Schaatsteam 2015/2016

20150327_173450(0) (1)
Van links naar rechts: Johnny Verbeek, Yvonne Spigt, Danielle Lissenberg-Bekkering, Carla Ketellapper – Zielman, Lammert Huitema en Anneke Peters.

Vrijdag 13 Maart waren we te gast bij onze Hoofdsponsor KOGA in Heerenveen. Onder het genot van een bakje koffie mochten we ons voorstellen aan de directeuren van KOGA. Het was mooi om te zien hoe de wederzijdse interesse was en als snel kwamen de ambities ter sprake. Nadat er wat foto’s waren gemaakt in de KOGA kleding kregen we een mooie rondleiding waar we o.a. de fietsen van Thomas Dekker, Leontien van Moorsel en Marcel Kittel konden bekijken en aanraken. Na een anderhalf uur namen we afscheid en maakte we een afspraak om binnenkort een keer terug te komen en dan een mooie rondleiding door de fabriek te gaan maken. Daarna hebben we met het team genoten van een maaltijd in Heerenveen waar de eerste plannen voor een mooi seizoen werden gemaakt.

2 thoughts on “Kennismaking KOGA Schaatsteam 2015/2016

  1. Dit fantastische team gaat mooie prijzen pakken en zeker op natuurijs is dit een ijzersterke formatie ik wens jullie succes as seizoen en verheug mij al op mooie wedstrijden. Ik zeg meiden maak er een top seizoen van wens jullie heel veel succes. Gr tony suporter van 44 yvonne spigt

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.