Gastenboek

Laat hieronder een bericht achter voor het Koga Schaatsteam. (Alleen het opgeven van een naam is voldoende, email en site mag wanneer gewenst leeggelaten worden)

9 thoughts on “Gastenboek

 1. Een natuurijs overwinning van een dieseltje. Yvonne gefeliciteerd met deze prestatie. Dit was dan jouw laatste officiële natuurijs wedstrijd, dit moet dan toch goed voelen om deze wedstrijd met winst te pakken. Nog een paar baan wedstrijdjes en dan is het voor jouw de schaatsen in de willen hangen en je voorbereiden op een aanstaand huwelijk.

  Nogmaals yvonne en natuurlijk de rest van de ploeg gefiliciteerd.

 2. Beste dames en vandaag even in het bijzonder Yvonne. Na het uiteenvallen van de schaatsspetters volg wij nog elke zaterdag de uitslagen van de dames en dan in het bijzonder Yvonne. Met enige verbazing en dan direct gevolgd met een Yes lazen wij de uitslagen van 14-11. Voor de tweede maal een Koga dame op het podium en dan de foto geweldig. Yvonne met een smile van oor tot oor. Gefeliciteerd.

  De Grootste kleinste fans van Yvonne

 3. Dag Cindy,
  Zag bij toeval een artikel in de krant over je (heb geen Tubantia-abonnement) en vind het leuk te lezen dat je nog steeds in de schaatssport zit, zij het dan niet meer als de actieve, fanatieke schaatsster die je was toen ik je leerde kennen (als stagiaire hartfunctie)

 4. Wat een mooie foto’s hebben jullie! complimenten aan Vincent (of is het iemand anders dit jaar?) Heel vet!
  Tot zaterdag 😉

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.